Nemji-logo-inverted

Oddělení léčebné výživy a stravování (OLVS)

Popis oddělení

Provoz prošel v letech 2021-2023 nákladnou kompletní rekonstrukcí  a nyní zajišťuje stravování nejen pro pacienty nemocnice, zaměstnance a cizí strávníky, ale nově také pro klienty a zaměstnance SOCKV Kraje Vysočiny a také stravování školky. Pro zaměstnance i cizí strávníky nově nabízí možnost na jídelně v omezeném množství prodej jídel na minutkové kuchyni a dále doplňkový prodej dezertů, salátů a nápojů.

Personální obsazení

Blanka Leidemanová

Blanka Leidemanová

Vrchní nutriční terapeut
Vladislav Háva, DiS.

Vladislav Háva, DiS.

Provozář, zástupce vedoucího provozu
Další personál
  • Miroslav Skála (provozář)
  • Eva Novotná (provozář – sklady)
  • Přemysl Válek (šéfkuchař)
  • Kateřina Baráková (prodej)
  • Daniela Kanswohlová (objednávky)
  • Šárka Hinková (stravovací referent)
  • Ivona Čumplová (stravovací referent)

Otevírací hodiny

PO – PÁ:
7:00 – 13:30 (Objednávkové terminály)
12:00 – 13:45 (Jídelny)
So, ne, svátky
Zavřeno

Výdej obědů pouze do 13:30.
Objednat, nebo zrušit objednávky stravy lze nejpozději do 8:30 předešlého dne.

Kontaktní informace

Veškeré Vaše telefonické dotazy a připomínky rádi zodpovíme v pracovní době od 6.00 hod – do 14.00 – Pondělí až pátek.
V případě, že máte zájem o osobní setkání, je možné si v tuto dobu domluvit i osobní schůzku u vedoucího provozu.

Kde nás najdete

Fotogalerie